CBR BNOR Examen

Wat is BNOR examen?

het BNOR is nader onderzoek rijvaardigheid

niet iedereen slaagt in een keer voor het rijexamen .sterker nog,ruim de helft van de kandidaten heeft een of meer herkansengen nog om het examen succesvol af te ronden.

deze brochure is bedoeld voor mensen die voor de vierde keer binnen vijf jaar zakken voor hun praktijkexamen in dezelfde rijbewijscategorie.

Na vier CBR -examen een nader onderzoek rijvaardigheid

Als u binnen vijf jaar vier keer bent gezakt voor een  praktijkexamen, neemt u elke volgende  keer deel aan een nader onderzoek rijvaardigheid .

dat geldt voor alle praktijk examens; auto,motor,bromfeits en beroebsvervoer.

het nader onderzoek rijvaardigheid is een bijzonder examen. de rijvaardigheids adviseuren die examen afnemen,maken de examenomstandigheiden voor u zo gunstig mogelijk. want juist bij mensen die vaker gezakt zijn, blijken die bepalend te zijn voor de prestaties. Zo is er meer tijd beschiekbaar en er is meer persoonlijke begeleiding.

de speciale aanpak bij het nader onderzoek rijvaardigheid werkt goed voor veel kandidaten.mocht u niet slagen voor het nader onderzoek, dan krijgt u na afloop een advies hoe u uw rijvaardigheid kunt verbeteren voor de volgende keer.

om deel te nemen aan het nader onderzoek rijvaardigheid moet u niet langer dan een jaar en zes maanden voor de dag van dit onderzoek geslaagt zijn voor het theorie - examen en een wettelijk toegestaan, identitijsbewijs aan de rijvaardigheidsadviseur laten zien. 

Niet gemaklijker

Het nader onderzoek is niet gemaklijker dan de eerste vier rijexamens. De eisen voor een Verklaring van rijvaardigheidheid liggen namelijk in de wet vast en gelden dus voor zow el examens als nader onderzoeken.

het nade onderzoek begint net als het reguliere praktijkexamen met een voorgesprek, de gebruiklijke oogentest en een aantal voorbereidings-en controle.